2.Harjoitus

Toisessa harjoituksessa siirrynkin kriteeriin neljä, eli valikoin minun suuntaan tulevat potkut. Katsotaan lähteekö käytös muokkaantumaan itsestään, vai täytyykö käytöstä sheipata. Toisin kuin suunnitteluvaiheessa odotin, Kara ei käyttänytkään hampaita, joskus vanha koirakin pääsee yllättämään. Tällä hetkellä käytöksessä on toivottua se, että Kara koskettaa palloa tassuillaan, mutta potkii palloa taaksepäin, ei hirveän hyvä piirre maalivahdille. Joten nyt lähden muokkaamaan käytöstä siihen suuntaan, että pallo liikkuisikin minua kohti, eikä Kara tee ”omia maaleja”.

Tässä video toisesta harjoituskerrasta. Tällä kertaa en pääsekään helpolla, vaan lähden sheippaamaan palloa itseäni kohti. Pallon potkiminen taaksepäin väheni ja Kara yritti pariakin uutta käytöstä, kuten pallon pitämistä tassulla aloillaan. Videon lopussa Kara syöttikin palloa jo selvemmin sivulle, eikä suoraan taakse kuten ensimmäisellä kerralla. Nyt vain jatkan valikoimalla aina vain hieman enemmän haluamaani suuntaan menevät käytökset ja jätän heikommat suoritukset palkitsematta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s