3.Harjoitus

Jatkoa kriteereihin:

  1. Kun Kara syöttää pallon melko luotettavasti minun suuntaan, alan syöttämään pallon takaisin. Alkuun syötän suoraan Karaa kohti, jolloin sen on helppo toistaa käytös.
  2. Kun edellinen onnistuu alan pikkuhiljaa vaikeuttamaan pallon syöttämistä takaisin, niin että Kara joutuu liikkumaan enemmän ja oppii pikkuhiljaa hakemaan paikkaa, mistä saa pallon syötettyä takaisin.

Tässä harjoituksessa pallo liikkui selvästi enemmän haluttuun suuntaan. Kara tuntuu hieman hakevan, miten pallon saisi liikkumaan mihinkin päin, joten palkkailin pariin otteeseen siitäkin, että vain pyöritteli palloa etutassullaan. Taaksepäin potkiminen on loppunut oikeastaan kokonaan, pallo liikkuu sivulle ja etuviistoon, mutta pikkuisen pitää vielä hienosäätää, että pallo lähtee oikeaan suuntaan. Kouluttaja oli tällä kertaa unessa ja ajoitus oli mitä oli, mutta onneksi koira on jo tottunut minun hitauteen ja hoksasi idean joka tapauksessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s