Uusi tulokas..

Blogin kirjoittelu on nyt hieman jäänyt. Jänniä asioita on tapahtunut, meille on tullut pieni vauva, Tuhnu-Pertti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on varmasti tiedossa tämän näätyläisen kanssa..

IMG_0453 IMG_0462

 

10301953_10203491268977993_1056264157270594799_n

 

Karaan tutustumisen kanssa en pidä mitään kiirettä. Karaa palkkailen rauhallisesta suhtautumisesta ja mieluummin siitä, että ei noteeraan juuri mitenkään kuin että juoksisi perässä kiinnostuneena. Videolla palkkailen Karaa samaan aikaan kun Tuhnu kömpii juuri heränneenä häkistään. Tuhnulla ei tyypillisenä frettinä ole itsesuojeluvaistoa nimeksikään, joten tutustuminen ajoitetaan niin, että pentu on joko juuri herännyt tai menossa nukkumaan. Kävi myös niin, että riiviö hyökkäsi Karan takajalkoihin, kun lopeteltiin aiemmin harjoituksia ja Karaa olin jo viemässä toiseen huoneeseen. Koiralle tyypilliseen tapaan Kara todennäköisesti olisi kääntynyt ja antanut tiukan tuijotuksen röyhkeästä käytöksestä, joka kyllä koiranpennulle olisi mennyt kerrasta perille, fretti on toista maata ja todennäköisesti olisi vain nakertanut kuonostakin. Kara kuitenkin kiinnitti huomionsa jännästi eteen ilmestyviin herkkuihin ja sain koiran turvaan tuolta pedolta 🙂 Joten edetään hissukseen, tilaa on kuitenkin sen verran, että otukset voi pitää erillään, kun ei ole sopiva hetki harjoitteluun. Videolla käsi päivystää taskulla, pentu on varmaan pehmentänyt pääni, toivottavasti tämä on ohimenevää….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s