Leikkituokio

Kara ja Tuhnu tulevat oikein hyvin toimeen. Tarkkana vain saa olla, ettei näätä tietämättään ylitä rajoja, mitä koiran kanssa täytyy kunnioittaa. Eniten saa vahtia, ettei näätä häiritse koiraa ruuan äärellä tai nukkumassa. Tämän lyhyen seurannan aikana on käynyt selväksi, että jos jossain kohtaa noiden kahden välillä tulee ongelmia, on ne resursseihin liittyvät riidat. Tai paremminkin väärinkäsitykset, näätä kun tuntuu olevan sitä mieltä, että aina on hyvä aika leikille ja isosta luusta riittää syötävää useamallekin..

Videolle tallentui Karan ja Tuhnun leikkihetki. Tuhnua vielä hieman hirvittää Karan leikki, mutta ei se kauaa näätä pidättele. Kara osaa aika hienosti mitoittaa leikin pienelle leikkikaverille sopivaksi, alussa oli vieläkin varovaisempi, mutta on oppinut, että ei tuo aivan helposti rikki mene.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s