Ensimmäinen ”rata”

Tuhnun kanssa ollaan harjoiteltu ahkerasti uutta A-estettä sekä putkea, molempiin on lisätty vihjesana. Näädän kanssa on onneksi yksi hieno puoli tässä ”harrastuksessa”, voin nostaa esteet pois radalta milloin haluan. Olisin ollut hyvin kiitollinen tästä mahdollisuudesta putkihullun koirani Metan kanssa. Se meni putkeen heti kun suustani pääsi ”PU”, harmi vain, että kentällä oli myös pussi ja puomi, jotka alkoivat samalla äänteellä. Koulutus oli hieman vaivalloisempaa ja vaati useamman avustajan radalle, estämään ei-toivotut putkeen menemiset, ennenkuin Meta ymmärsi, että vihje kannattaa kuunnella loppuun.

Ohjaaminen ei enää ole nenä kiinni sormessa, vaan Tuhnu tekee haluamani asian, ilman ohjausta. Ohjausta ei ole kuitenkaan täysin unohdettu, kuten videollakin näkee suorituksen, jossa annan vihjeen ”putkeen”, mutta Tuhnu ei sitä ymmärrä, voin aina ohjata sen parempaan kohtaan ja antaa uuden mahdollisuuden.

Seuraavan koulutushaasteen miettiminen alkaa olemaan jälleen paikallaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s