Possun munuaisia ja sydän

Kauppojen lihatiskit kannatta syynätä tarkkaan. Sisäelimiä löytyy usein alennettuun hintaan. Kyläkaupalta mukaan tarttui lähes kaksi kiloa possun munuaisia ja yksi possun sydän, hintaa tuli alle 4 euroa. Sisäelimet uppoaa usein ronkelillekin koiralle. Ne sopivat myös jättiroduille, koska ne eivät turpoa mahassa joten mahalaukunkiertymän riski pienenee. Sydän ja munuaiset on miellyttävämpi valmistaa, kuin maksa, koska ne eivät haise niin voimakkaasti. Valmistus on varsin yksinkertaista, keittäminen on helpointa ja keitinveden voi antaa koiralle ruuan kanssa. Jos koira syö nappuloita, ne voi hyvin turvottaa keitinvedessä. Keittoaika on noin puoli tuntia.

IMG_1165

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s