Kurkistus raakaruokkijan elämään

Eilen oli taas se onnellinen hetki, kun pakastimeen tuli täytettä. Kun jäiset paketit odottavat pakkaseen pääsyä, ei voi olla miettimättä, olisiko sittenkin pitänyt harkita enemmän tähän hulluuteen lähtemistä.

Luiden osalta alkutilanne on, että yhdessä jäisessä köntissä on 15 kiloa broilerin siipiä, toisessa 10 kiloa broilerin kauloja. Kaulat ja siivet täytyy erotella, jotta niistä voi kätevästi ottaa tarvittavan määrän sapuskaa sulamaan. Tämä erottelu täytyy tapahtua ennen kuin luut pääsevät sulamaan, joten salille ei ainakaan tarvitse lähteä enää tämän urakan jälkeen.

20150904_165814

Lihat tulevat myös erikokoisina paloina. Lihatkin täytyy siis paloitella koiralle ja näädälle sopiviin paloihin. Luonnollisesti tämä paloittelu tapahtuu, kun lihat ovat jäässä. Tältä näyttää alkutilanne, kun käsittelyä odottaa yhteensä 10 kiloa lihaa.

20150905_104238

Vain saman kokenut tietää sen tyytyväisyyden tunteen, kun kaikki nämä on vihdoin saatu revittyä ja sahattua sopiviin paloihin ja pakastin vihdoin näyttää tältä:

20150905_125446 20150905_125520

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s