Maahan

Istuminen sujuu jo niin hyvin, että siirrytään sen harjoitteluun vaikeammissa ympäristöissä ja aloitetaan sisällä maahanmenon harjoittelu. Tämänkin koulutan kosketuskepillä samaan tapaan, kuin istumisen, mutta kosketuskeppi menee maata kohden, jolloin Vellamokin toivottavasti suuntaa toimintaansa kohti lattiaa ja menee lopulta maahan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Harjoittelu meni, kuten ajattelinkin, pienen hapuilun jälkee Vellamo hoksasi, mitä ajan takaa. Kosketuskepin kanssa tehtiin maahanmeno viisi kertaa, jonka jälkeen poistin kepin ja odotin, josko Vellamo toistaisi edellisellä kerralla palkintoon johtaneen käytöksen. Pienen tuumailun jälkeen se menikin maahan ja nyt jatkamme maahanmenon harjoittelua, kunnes Vellamo tarjoaa heti uudelleen maahanmenoa, jonka jälkeen alan lisäämään vihjesanan. Alussa, kun Vellamo on juuri menossa maahan ja jatkossa aikaistamalla vihjettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s