OnniDog

14280460_1668258090168893_537359411_n1

Tänään Vellamo valloitti himoksella. Vaikka sosiaalistuminen on tämän viikonlopun pääteema, käytiin kokeilemassa hakua, kohteita ja korokkeita sekä pallopaimennusta. Kaikissa Vella suoriutui mallikkaasti, hakuun varmasti tähdätään kunhan pentu vähän kasvaa. Kohteet on tuttuja itselleni, mutta kosketusalustaan pääsi Vellamo tutustumaan nyt ensimmäistä kertaa ja sehän hoksasi heti mistä on kysymys. Pallopaimennus oli aivan uutta myös minulle ja vaikutti kyllä niin hauskalta, että sitäkin jatketaan kotona. Nyt on jaloissa todella väsynyt pentu ja huomenna homma vielä jatkuu, Vellamolla on luvassa ensimmäinen esiintyminen missikisoissakin, kun osallistumme match showhun.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s