Uusi artikkeli

Lajityypillisesti koira artikkeleihin uusi osa: Resurssiaggressiivisuus julkaistu. Ongelma joka jakaa mielipiteitä ja neuvoja ongelmien kanssa elävälle löytyy lähes jokaiselta. Kaikki nämä neuvot varmasti on hyvää hyvyyttä annettuja, mutta usein ne pahentavat ongelmia. Kannattaakin aina pyytää perustelut, miksi koiran ongelmiin pitäisi puuttua jonkun suosittelemalla tavalla, oli neuvojen antaja kuinka suuri auktoriteetti tahansa, vastuun koiran koulutuksesta ja sen seurauksista kantaa aina omistaja. Tämä pätee toki aivan kaikkiin koulutusohjeisiin, ei pelkästään resurssiaggressiivisuuteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s