Uusi artikkeli remmirähjäyksestä

Kestoaiheesta uusi artikkeli. Tällä kertaa lähestymistapa vain hieman eri, mitä olen kokeillut oman koirani kanssa koiriin kohdistuvan aggressiivisuuden kouluttamisessa ja miten kokeilut meni. Virheistä oppii, mutta jälkikäteen ajatelutuna olisin voinut päästää Metan hieman helpommalla. Meta on ollut syy, miksi olen itseäni lähtenyt kouluttamaan, siihen ei toiminut mikään perinteinen koulutusmetodi, kikkakolmonen eikä maalaisjärki. Meta ravisutti kyllä perusteellisesti omia näkemyksiäni ja hyvä niin. Opin kriittiseksi omille tekemisille, olemaan rehellinen, jos koiran käytös ei muutu tavalla johon minä vakaasti uskon, ainoa vaihtoehto on myöntää olevansa väärässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s