Ohitus- ja häiriötreeniä

Aina ei treenikaveria voi valita. Tänään ohitustreeneissä saatiin the häiriö, kun kaksi varista alkoi päivystämään Vellamon makupaloja. Varikset olikin kovempi häiriö, kuin ympärillä olevat koirat, joten treenisuunnitelmat vaihtui lennosta. Hyvin sujui, linnut oli hyvin pitkäpinnaisia ja odottelivat muutaman metrin päässä, että Vellamo saa etsittyä maahan heitetyt makupalat, kun siirryttiin kauemmas, saatiin aina vain uusi treeni, kun varikset siirtyi apajille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s