Uudet perheenjäsenet

Nopeita liikkeitä on tehty, pitkään jo harkitut lemmikit saapuivat lauantaina. Toisaalta näiden otusten saapuminen tuntui haikealta, koska niiden hankinta oli ajankohtaista vasta Tuhnu-Pertin kuoleman jälkeen. Samalla poika sai ensimmäiset omat lemmikit, mutta on luvannut lainata niitä hölmöihin koulutusprojekteihini.

Tervetuloa Tipsu, Tapsu ja Tepsu. Hetki taitaa mennä, että opin kuka on kuka..

Vellamo on päässyt tutustumaan rottapoikiin sylissä ja häkin välistä haistellen, vapaana ollessa rotat on turvallisuutensa vuoksi erillään Vellamosta.

Rotat saapui meille lauantaina ja ovat kotiutuneet hyvin. Käsittelyyn ne olivat tottuneet jo kasvattajan luona, mutta totuttelu jatkuu ja pojan otteet ovat kuin vanhalla tekijällä. Aloitellaan ehdollisen vahvisteen koulutuksella. Naksutin voi olla turhan kovaääninen, joten ajattelin tehdä tästä itselleni mahdollisimman vaikeaa. Jokaiselle koulutetaan oma ehdollinen vahviste ja sanat on helppo jalostaa rotan nimesta: Tipsulle ”Tip”, Tapsulle ”Tap” ja Tepsulle ”Tep”, nyt tarvitsee vain oppia erottamaan pojat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s