Häkin verkotus ja uusia tulokkaita

Torista löytyneen häkinjatkon luonnollinen seuraus oli tietenkin rottalauman kasvu. Nämä rottavauvat ovat juuri luovutusikäisiä eli 5 viikkoisia. Toinen puoli häkistä on ferret nation, josta tuonkokoiset pojankoltiaiset tulevat iloisesti läpi, joten tämä saapumiserä vaati hieman toimenpiteitä.

Illan ohjelma olikin selvä, ajattelin ihan nopeasti verkottaa häkin. Ei käynytkään ihan kädenkäänteessä. Tähän tarvittiin hirvittävä määrä nippusiteitä ja verkon leikkaamiseen soveltuvat pihit. Kolme tuntia myöhemmin tulos oli tämä:

Tänään nähdään miten verkko pitää natiaiset oikealla puolella. Sisustuksella ainakin yritän pitää häkin viihtyisänä:

IMG_20180713_211053

Yleensä rotat hyväksyvät pennut laumaan ilman ongelmia, mutta tarvittaessa pystyn erottamaan rotat jakamalla häkin kahteen osaan. Toivotaan, ettei tähän tarvitse ryhtyä. Uudet tulokkaat on Lakeuren rottalasta Seinäjoelta. Jyväskylässä järjestettävien kasvattajapäivien vuoksi kuljetus lähemmäs järjestyi ja sileäturkkiset saavat seurakseen kikkuran. Nimien keksiminen ei ollut vaikeaa, eikä siihen vaadittu mielikuvitusta, pojat on tietenkin:

 

Roi (susikoira roin jaksot muuten löytyy areenasta) ja Rex.

IMG_2524

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s