Naksutin/Koulutustekniikka

Naksutin/koulutustekniikka

Ryhmä on tarkoitettu kaikille koulutuksesta kiinnostuneille. Ryhmässä paneudutaan koulutuksen eri osa-alueisiin. koulutuksen suunnitteluun, vahvisteaikatauluihin, ajoitukseen, kriteerin asettamiseen, käytöksen aikaansaamiseen eri tavoilla, yleistämiseen ja ärsykekontrolliin. Oli tavoitteena sitten koetoiminta tai erilaisten temppujen kouluttaminen. Kurssin tavoitteena on antaa ihmiselle tietämys koulutuksen eri osa-alueista ja niiden soveltamisesta käytösten kouluttamiseen. Kun perusteet on hallinnassa, koiralle voi kouluttaa mitä tahansa, mikä on psyykkisesti ja fyysisesti mahdollista.

Kurssilla harjoitellaan ajoitusta naksuttimen (tai muun ehdollisen vahvisteen) avulla, koulutetaan käytös sheippaamalla sekä koulutetaan kohteena kosketuskeppi, -koroke ja /tai -alusta.

IMG_0372MVI_2654_Moment

Kurssin kesto 4 x  1h15min 45 min on varattu harjoitteluun, 15 minuuttia treenien suunnitteluun, pelisääntöjen ja turvallisuusasioiden sopimiseen ja 15 min treenien purkuun ja kotitehtävien suunnitteluun. Max 4 koiraa/ryhmä, paikka on koirakohtainen, koko ihmisperhe on tervetullut koulutukseen.

1 kerta 15€

4kertaa 55€

Lisätietoa ja ilmottautuminen: a.autiolle@gmail.com, P: 040 1927 669 tai lomakkeella:

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s