Palvelut & Hinnasto

Koulutus perustuu käyttäytymisetieteeseen, ja painottuu positiiviseen vahvistamiseen, eli koiran palkitsemiseen. Koulutus suunnitellaan jokaiselle koirakolle henkilökohtaisesti ottaen huomioon sekä koiran että omistajan taidot ja toiveet.

KiltaTunnus

Olen eläinkouluttajankiltan jäsen. Olen sitoutunut noudattamaan Eläintenkouluttajat ry:n luomia eettisiä sääntöjä (lataa pdf ).

En tarjoa kikkakolmosia enkä pikaratkaisuja. Tavoitteenani on antaa ihmiselle tietämys koiran käyttäytymisestä ja koulutuksesta. Koulutan ensisijaisesti ihmistä kouluttamaan koiraansa. En siis kouluta koiraasi, sen ”joudut” tekemään aivan itse. En halua asiakkaistani ikuisia asiakkaita, tavoitteeni on, että ihminen oppii soveltamaan oppimaansa myös muissa tilanteissa.

Ryhmäkoulutukset:

Ryhmäkoulutuksissa tunneilla on teemat, joita jokainen osallistuja toteuttaa omien tavoitteiden mukaan. Voit valita tunnit, joissa tarvitset ohjausta tai osallistua kaikille tunneille. Voit myös samalla hinnalla osallistua useammalle kurssille (esimerkiksi 5kerran osallistumisoikeudella voit osallistua kaikille kursseille). Sinun ei tarvitse maksaa koulutuskerrasta, johon et pääse osallistumaan tai sinulla ei ole tarvetta ohjatulle koulutukselle aiheessa, jota tunnilla käsitellään.

Kurssit sisältävät teoriaosuuden, jossa käydään läpi koulutuksen lainalaisuuksia sekä tehdään alustavat suunnitelmat jokaisen tavoitteiden mukaan. Luentoa suosittelen, jos termistö on aivan vierasta tai sinulla ei ole kovin paljon/yhtään kokemusta koiran koulutuksesta. Luento on maksuton, kun olet ilmottautunut ryhmäkoulutukseen.

Teoria 1.5 tuntia (ei koiria mukaan) sekä 5×1 tunnin käytännön harjoituksia ryhmässä.

Voit tulla tutustumaan koulutuksiin kertamaksulla ja mikäli haluat jatkaa, voit ostaa 5 kerran osallistumisoikeuden.

1kerta 12€

5kertaa 49€

Ryhmäkoulutukset toteutetaan pienryhmissä max 5koiraa/ryhmä, varaa paikkasi sähköpostilla: a.autiolle@gmail.com tai lomakkeella:

Kurssit:

Rähjäryhmä alkeet&jatko

Pentukurssi

Perustaidot & Tottelevaisuus

Ongelmakoirakoulutus:

1.Tapaaminen

Ongelmakoirakoulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.  Tapaaminen järjestetään siellä, missä ongelmakin on, useimmiten asiakkaan kotona.  Tapaamisella kartoitetaan ongelma perustellisesti, pelkkä kouluttaminen ei useinkaan riitä, jos ongelmien taustoja ei selvitetä. Vain tällä tavalla päästään vaikuttamaan ongelman syyhyn, jolloin koulutuksella saavutetaan kestävä tulos. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan ongelmakäytöksen/-käytösten kehittyminen sekä kuinka laajalle ne on yleistyneet. Käydään läpi turvallisuusseikat ja tehdään tarvittavat toimenpiteet turvallisuuden takaamiseksi.

Ongelmankartoituksen lisäksi suunnitellaan alustava koulutussuunnitelma. Koulutussuunnitelma on aina tapauskohtainen, jokaiselle asiakkaalle tehdään oma suunnitelma, jossa huomioidaan hänen omat taidot ja resurssit, sekä koira yksilönä. Valmista kaavaa ei ole olemassa, jota voisi suoraan soveltaa jokaiseen koiraan ja koiranomistajaan.

Tapaamisella tehdään myös hyvinvointikartoitus, jonka perusteella teen omia huomioita ja mahdollisia parannusehdotuksia, mikäli niille on tarvetta.

Ongelmakoirakoulutuksen hintaan kuuluu aina tuki ja suunnitelmien muokkaaminen tarvittaessa.

69€ (hinta sisältää ALV 24%)

Seuraavat tapaamisen 25€/tunti. Keskitytään koulutuksen etenemiseen ja tehdään tarvittaessa suunnitelmiin muutoksia. Järjestän paikalle tarvittavat avustajat. Koulutukset järjestetään paikassa, jossa ongelma ilmenee.

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0.24€/km matkan ylittäessä 10km.

Yksityiskoulutus:

Yksityiskoulutus on tarkoitettu erityisen haastaville tapauksille, joiden kouluttaminen ei onnistu ryhmässä tai käytös on yleistynyt niin paljon, että koulutus täytyy järjestää hallitussa ympäristössä. Sopii esimerkiksi toisiin koiriin suuntautuvan aggressiivisuuden poiskouluttamisen aloittamiseen, mikäli käytös on niin voimakasta, ettei koiraa voi viedä ryhmäkoulutukseen tai koulutusta ei voi aloittaa hallitsemattomassa ympäristössä.

Yksityiskoulutus soveltuu myös vieraisiin kohdistuvan aggressiivisuuden kouluttamiseen, jolloin koiralle koulutetaan vieraiden kohtaamisessa tarvittavat taidot. Erityisesti, jos koira on purrut vieraita, jolloin myös vieraana toimivan ihmisen täytyy hallita koulutuksen perusteet ja tietää oman käytöksensä seuraukset sekä osata tulkita koiran elekieltä mahdollisimman tarkkaan vaaratilanteiden välttämiseksi.

Yksitystunnilla autan sinua, missä ikinä apua tarvitset. Saat päättää tunnin aiheen omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Myös kaveri/treeniporukat!

25€/tunti (hinta sisältää ALV 24%)

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s