Palvelut & Hinnasto

Ongelmakoirakoulutus:

Ongelmakoirakoulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.  Tapaamisella kartoitetaan ongelma perustellisesti, pelkkä kouluttaminen ei useinkaan riitä, jos ongelmien taustoja ei selvitetä. Vain tällä tavalla päästään vaikuttamaan ongelman syyhyn, jolloin koulutuksella saavutetaan kestävä tulos.

Ongelmankartoituksen lisäksi suunnitellaan alustava koulutussuunnitelma. Koulutussuunnitelma on aina tapauskohtainen, jokaiselle asiakkaalle tehdään oma suunnitelma, jossa huomioidaan hänen omat taidot ja resurssit, sekä koira yksilönä. Valmista kaavaa ei ole olemassa, jota voisi suoraan soveltaa jokaiseen koiraan ja koiranomistajaan.

Tapaamisella tehdään myös hyvinvointikartoitus, jonka perusteella teen omia huomioita ja mahdollisia parannusehdotuksia, mikäli niille on tarvetta.

Ongelmakoirakoulutuksen hintaan kuuluu aina tuki ja suunnitelmien muokkaaminen tarvittaessa.

1.Tapaaminen

Vähäisiä ongelmia/yksi ongelma, joka esiintyy vain tietyssä tilanteessa. Esimerkiksi pelokkuus tiettyä asiaa/tilannetta kohtaan, eroahdistus, lievä koiriin suuntautuva aggressiivisuus, lievä aggressiivisuus/pelokkuus ihmisiä kohtaan (koira ei ole purrut/yrittänyt purra), yliaktiivisuus, lievät ongelmat hoitotoimenpiteissä, karkailu tietyssä tilanteessa jne

79€ (hinta sisältää ALV 24%)

Paketti 4 tapaamista: 

Useita ongelmia eri tilanteissa, voimakas aggressiivisuus/pelokkuus vieraita ihmisiä tai perheenjäseniä kohtaan (koira purrut/ yrittänyt purra), voimakas aggressiivisuus hoitotoimenpiteissä (koira purrut/yrittänyt purra), voimakas saalisaggressiivisuus (lapsien, polkupyörien, autojen jne jahtaaminen), keskittymiskyvyttömyys/tottelemattomuus, karkailu heti kun mahdollista jne

179€  (hinta sisältää ALV 24%)

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0.24€/km matkan ylittäessä 10km.

 

Yksityiskoulutus:

Yksityiskoulutus on tarkoitettu erityisen haastaville tapauksille, joiden kouluttaminen ei onnistu ryhmässä tai käytös on yleistynyt niin paljon, että koulutus täytyy järjestää hallitussa ympäristössä. Sopii esimerkiksi toisiin koiriin suuntautuvan aggressiivisuuden poiskouluttamisen aloittamiseen, mikäli käytös on niin voimakasta, ettei koiraa voi viedä ryhmäkoulutukseen tai koulutusta ei voi aloittaa hallitsemattomassa ympäristössä.

Yksityiskoulutus soveltuu myös vieraisiin kohdistuvan aggressiivisuuden kouluttamiseen, jolloin koiralle koulutetaan vieraiden kohtaamisessa tarvittavat taidot. Erityisesti, jos koira on purrut vieraita, jolloin myös vieraana toimivan ihmisen täytyy hallita koulutuksen perusteet ja tietää oman käytöksensä seuraukset sekä osata tulkita koiran elekieltä mahdollisimman tarkkaan vaaratilanteiden välttämiseksi.

35€ (hinta sisältää ALV 24%)
Avustajalisä 5€

Ryhmäkoulutukset:

Kurssit sisältävät teoriaosuuden, jossa käydään läpi koulutuksen lainalaisuuksia sekä tehdään alustavat suunnitelmat jokaisen tavoitteiden mukaan. Ryhmässä harjoitellaan oman suunnitelman mukaan sekä laaditaan kotiläksyt.

Teoria 1.5 tuntia (ei koiria mukaan) sekä 4×1 tunnin käytännön harjoituksia ryhmässä.

Rähjäryhmä 2: teoriaosuus käydään läpi ongelmakoiratapaamiselle. Ryhmässä 5 harjoituskertaa.

Kurssien hinnat  65€

Hallissa:  65€ + Hallilisä 10€ = 75€

(hinnat sisältävät ALV 24%)

Kurssitarjonta:

Pentukurssi

Perustaidot/tottelevaisuus

Vetämättä hihnassa

Naksutin/koulutustekniikka

Rähjäryhmä 1&2

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s