Pentukurssi

 

476270914561709947627154

 

Pentukurssilla opetellaan tuntemaan uusi perheenjäsen. Opetellaan palkitsemaan pentua sekä etsimään palkitsemistapoja, joita pentu arvostaa. Pennulle tärkeitä taitoja on luopuminen, jotta voit ottaa pennun suusta kaiken mahdollisen, vaarallisen ja vaarattoman ilman ongelmia, harjaantuessaan pentu luovuttaa esineet jopa mielellään.

Harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten kohtaamista hallitusti. Harjoitellaan käsittelyä, jotta hoitotoimenpiteet kynsienleikkuusta trimmaamiseen onnistuu ongelmitta. Harjoitellaan hihnassa kulkemista, luoksetuloa sekä lähellä pysymistä, josta voidaan rakentaa pihassa pysyminen ja vapaanakin kontaktin pitäminen ja lähellä pysyminen.

Pennun kannsa harjoitellaan myös koulutuksen lainalaisuuksia, ajoitusta ja kriteerin asettamista, mikä ei uuden koirayksilön kanssa ole aina aivan helppoa kokeneellekaan koiranomistajalle.

Kurssilta saa hyvät valmiuden kouluttaa pennusta hyvinkäyttäytyvä aikuinen koira. Harjoituksissa on teemat, joita jokainen soveltaa omien tavoitteiden mukaan, kotikoiran ja harrastuskoiran kouluttaminen on hieman erilaista, mutta teoria koulutuksen taustalla on täysin sama. Jokaiselle osallistujalle tehdään omat suunnitelmat, joita toteutetaan ryhmässä, näin kurssista saa parhaan mahdollisen hyödyn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s