Rähjäryhmä 1&2

Rähjäryhmä 1

Rähjäryhmässä paneudutaan koirien hallittuun ohittamiseen ja kohtaamiseen. Rähjäryhmä sopii koirille, joiden koiriin suuntautuva aggressiivisuus ei ole voimakasta. Kurssilla opetellaan koulutuksen perusperiaatteita sekä vastaehdollistamista. Koulutus viedään hallitusta ympäristöstä hallitsemattomaan, jolloin ihminen saan käyttöönsä työvälineet, joilla selviytyy tiukassakin paikassa.

Rähjäryhmä 2

Jatkuva tukikurssi koiriin suuntautuvan aggressiivisuuden kanssa painiville. Ryhmä on tarkoitettu ongelmakoira-asiakkaille ja osallistuminen vaatii ongelmakoirakäynnin, jolloin suunnitellaan koulutussuunnitelma, jota toteutetaan ryhmässä.  Ryhmä on tarkoitettu koirille, joiden aggressiivisuus koiria kohtaan on voimakasta. Ryhmässä pyritään harjoittelemaan toisten saman ongelman kanssa painiville, mutta tarpeen vaatiessa paikalla on avustajakoira, joka ei reagoi rähinään, jolloin koulutus saadaan haastavienkin koirien kanssa käyntiin.

Kurssi ei sisällä teoriaosuutta, teoria käydään läpi jokaisen osallistujan kanssa ongelmakoirakäynnin yhteydessä, jolloin tehdään koulutussuunnitelma myös ryhmäkoulutukseen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s