Rähjäryhmä 1&2

Ohitusryhmät sopivat kaikille, jotka tarvitsevat apua ja hallittuja harjoituksia sujuviin ohituksiin. Valitse sinulle ja koirallesi sopivin ryhmä ja tule mukaan, kun se sinulle sopii. Ryhmäkoko on 5koiraa/ryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa.

Voit tulla tutustumaan koulutuksiin kertamaksulla ja mikäli haluat jatkaa, voit ostaa 5 kerran osallistumisoikeuden. Voit osallistua myös muihin avoimiin ryhmiin tai käyttää kaikki kerrat täydellisen ohituksen hiomiseen.

1kerta 12€

5kertaa 49€

Lisätietoa ja ilmottautuminen sähköpostilla: a.autiolle@gmail.com tai lomakkeella

Alkeet:

Alkeissa käydään kädestä pitäen läpi, miten onnistunut ohitus rakennetaan. Vastaehdollistetaan koiraa sekä hiotaan korvaavaa käytöstä. Mietitään myös, miten toimia tiukassa paikassa ja miten reagoida rähinään.

Alkeet sopii koiralle, joka tarvitsee avustajakoiran, joka ei vähästä hätkähdä. Alkeet sopivat myös ohjaajalle, joka tarvitsee apua koulutuksen läpiviemiseen ja suunnitelmien tekemiseen.

Koirankaa ohi jatko:

Jatkoryhmässä ohjaaja on jo tilanteen tasalla ja osaa reagoida koiran käytökseen. Jatkoryhmässä harjoitellaan hallitusti ohitustilanteita, esimerkiksi jalkakäytävällä.

Jatkoyhmässä harjoitellaan aina vain haastavampia kohtaamisia. Ohitetaan koira vapaana (turvallisuutta unohtamatta) ja hiotaan tottelevaisuutta tiukassakin paikassa.

Jatkoryhmäläisellä on mahdollisuus myös avustaa alkeisryhmässä, oma koira saa harjoitusta hallitusti tilanteisiin jossa toinen koira saattaa rähistä ja käyttäytyä aggressiivisesti. Avustava koirakko treenaa maksutta jatkoryhmässä tai muussa avoimessa ryhmässä vastaavan tuntimäärän, mitä on avustanut alkeissa, avustustunnit on tietenkin maksuttomia avustajalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s