Rally-Toko

Seuraava Rally-Toko kurssi alkaa Sunnuntaina 7.7. klo 15 Viitaniemessä (seuraavat koulutuskerrat sunnuntaisin 14.7., 21.7. ja 28.7. klo 15). Kouluttajana Milla Mäkinen. Rally-Toko alkeiskurssilla käydään läpi kylttien oikea suoritustapa sekä harjoitellaan radalla etenemistä sekä käydään läpi sääntöjä. Jokainen osallistuja määrittää itse tavoitteensa, kouluttaja suunnittelee treenit jokaisen tavoitteet huomioiden.

Varaa paikkasi!  (Linkki vie nettiajanvaraukseen)

Lisätietoa: a.autiolle@gmail.com P/WA:040 1927669

Kurssien kesto 4 x  1h15min 45 min on varattu harjoitteluun, 15 minuuttia treenien suunnitteluun, pelisääntöjen ja turvallisuusasioiden sopimiseen ja 15 min treenien purkuun ja kotitehtävien suunnitteluun.  Max 4 koiraa/kurssi, paikka on koirakohtainen, koko ihmisperhe on tervetullut koulutukseen. Kurssin hinta 55€

Rally-Toko on nopeasti suosiota kasvattanut laji. Rally-Tokossa radalla edetään ja suoritetaan tehtäväkylttejä. Luokkia on neljä alokas (ALO), avoin (AVO), voittaja (VOI) ja mestari (MES). Kisaamaan pääsee matalalla kynnyksellä, alokasluokassa koira on hihnassa ja apuja saa käyttää paljon, mm kumartelu ja apuaskeleet on sallittuja. Radan suorittaa yksi koirakko kerrallaan, joten laji sopii myös koirille, joilla on haasteita toisten koirien kohtaamisessa. Kaikilla on lähdössä 100 pistettä, hyväksyttyyn tulokseen vaaditaan 70 pistettä. Rallyn hienous onkin siinä, että kaikenlaisilla koirilla on mahdollisuus menestyä, kisasuorituksissa rauhallinenkin etenijä voi saavuttaa puhtaan 100 pisteen radan, eikä lajissa ole tokon ja agilityn tapaan tiettyjä rotuja jotka putsaavat palkintopöydän. Koulutustunnuksen ja luokkanousun saavuttaa kolmella hyväksytyllä tuloksella vähintään kahdelta eri tuomarilta. Pidemmälle edetessään suoritukset vaikeutuu ja laji tarjoaa haastetta niin koiralle kuin ohjaajalle.

http://www.rally-toko.fi/sivusto/ rally-tokoyhdistyksen sivuilta pääset tutustumaan lajin yksityiskohtiin.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Mainokset