Tervetuloa Vallattomaan seuraan!

Tarjoan ongelmakoira- ja yksityiskoulutusta Jyväskylässä ja lähialueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voin olla avuksi. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla: a.autiolle@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.

Ohitusryhmät starttaavat. Aika ja paikka tarkentuvat lähiaikoina, koulutukset järjestetään Jyväskylässä. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Millaista sisältöä toivot kurssille? Mikä ajankohta sopii sinulle parhaiten? Kaikki ideat ja toiveet otetaan vastaan, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn. Kerron mielelläni lisää koulutuksesta, lisätietoa löydät myös täältä. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

 

 

 

Koulutus on mekaaninen taito, jonka oppii vain harjoittelemalla. Teoria on yksinkertaista, mutta sen sisäistäminen ja soveltaminen käytäntöön vaatii harjoittelua. Autan sinua onnistumaan koirasi koulutuksessa!

Löydät meidät myös facebookista

Uusimmat artikkelit:

Blogissa keskityn omiin koulutusprojekteihin Vellamon kanssa. Lajeina on toko, rallytoko ja agility. Aiheet vaihtelevat, mutta treeni on aina positiivista, palkitsemiseen perustuvaa. Hyödynnän paljon kohteita ja pyrin kouluttamaan tehokkasti, itsekin uutta oppien.

IMG_2637

 

Mainokset