Vetämättä hihnassa

Vetämättä hihnassa

Kurssi on suunniteltu koirille, joilla on pitkä oppimishistoria hihnassa vetämisessä. Toivotun hihnakäytöksen kouluttaminen ei tuolloin ole aivan yksinkertaista. Kurssilla koulutetaan koiralle hihnassa kulkemisen lisäksi luopumista, jolloin sen on helpompi jättää ympäristön houkutukset, jotka yleensä ovat hihnassa vetämisen taustalla, huomiotta. Kurssilla käydään läpi pitkäkestoisen käytöksen rakentaminen, mitä hihnassa kauniisti kulkeminen on. Käytöksen yleistäminen erilaisiin ympäristöihin ja häiriöihin. Ihminen saa käyttöönsä työkalut, miten koira saadaan ymmärtämään, mitä siltä halutaan. Hän oppii ajoittamaan oman toimintansa niin, että koira ymmärtää oman toimintansa seuraukset, jolloin vähenee tai lisääntyy ihmisen toivoma käytös.

Kurssilla harjoitellaan myös koulutuksen apuna mahdollisesti käytettävien apuvälineiden oikeaa käyttöä, jotta niistä saadaan irti paras mahdollinen hyöty koulutuksen tukena. Tavoitteena on, että apuväline, esim kuonopanta, tukee koulutusta ja mikä tärkeintä, sen käyttöä ei jatketa loputtomiin. Apuvälineenä ei käytetä kivuntuottamiseen perustuvia välineitä, kuten kuristuspantaa tai vedonestovaljaita.

Kurssin kesto 4 x  1h15min 45 min on varattu harjoitteluun, 15 minuuttia treenien suunnitteluun, pelisääntöjen ja turvallisuusasioiden sopimiseen ja 15 min treenien purkuun ja kotitehtävien suunnitteluun. Ryhmäkoko 4koiraa/ryhmä, paikka on koirakohtainen, koko ihmisperhe on tervetullut treenaamaan.

1kerta 15€

4kertaa 55€

Lisätietoa ja ilmottautuminen sähköpostilla: a.autiolle@gmail.com P:040 1927 669 tai lomakkeella

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s